In ons ruime pand aan de Rijnkade in Arnhem hebben we diverse mogelijkheden om bedrijven en organisaties te verwelkomen in onze vergaderruimtes. Ons restaurant is er volledig op ingesteld om u samen met uw collega’s of relaties te ontvangen voor een sfeervolle en onvergetelijke lunchbespreking, middaginvulling, diner of avondprogramma. Dining56 is de ideale vergaderruimte in Arnhem door de vele mogelijkheden die wij bieden.

Vergaderen

Uw meeting kan in de privacy van één van onze vergaderzalen of sfeervol ingerichte kamers met haardvuur plaatsvinden. De vergaderzalen hebben allemaal hun eigen uitstraling en bieden ruimte aan maximaal twintig personen in een carré-opstelling of dertig personen in een theateropstelling. Na het vergaderen kunt u in ons restaurant heerlijk samen na borrelen, dineren of koken.

Kookworkshops 

Wilt u met uw collega’s iets actiefs doen onder het genot van een hapje of een drankje? Wat is er dan leuker dan samen te koken!? Onze kookworkshops, waaraan u samen met uw relaties aan kunt deelnemen zijn hiervoor perfect.

Netwerken, vergaderen, ‘teambuilden’, bedrijfsborrels en –feestjes in Arnhem; het kan allemaal!

Wij hebben twee vergaderruimtes van elk ongeveer 18 personen. Afhankelijk van uw wensen richten wij uw kamer in; een intiem overleg een aparte kamer of samenvoegen bij een grotere groep.

U vergadert in een rustiek omgeven door de authentieke details van ons monumentale pand. Uiteraard is de vergaderzaal voorzien van gratis WIFI en de benodigd presentatiemateriaal.

Geinteresseerd? mail ons even info@dining56.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Effectief vergaderen in Arnhem doet u in de prettige sfeer van Dining56!

Sfeerimpressie