Heeft u genoten van de wandeling en onze handgedoken coquille met langoustine en de heerlijke Chileense grand reserva chardonay? Het papiertje in het flesje wat u heeft is geld waard…

Roze: 25% korting op het eten, Groen: extra gang bij 4 gangen smaakvlucht. Oranje: Fles huiswijn bij diner, Rood: Koffie met friandises na het diner en Blauw: Fles prosecco vooraf aan diner. Deze aktie loopt tot 31 maart en kan niet in combinatie met andere aktie’s of bonnen verzilverd worden.

Leuk dat u er bij was met de wandeling en graag tot snel, Met culinaire groet, Mike & Crew dining56

  • Verjaardag
  • Familiefeest
  • Personeelsuitje
  • Jubileum
  • Bruiloft
  • Vergaderingen
Dining56 - Terras

Party

Heeft u iets te vieren? Een jubileum, een familiefeest, een personeelsuitje, een bruiloft of misschien gewoon een feest? Laat u dan eens verrassen door het team van Dining56! Of het nu klein en intiem is, of groots en uitbundig, Dining56 heeft voor elke wens de passende ambiance paraat! Zodat uw party een onvergetelijke ervaring zal worden.

Zo hebben we diverse zalen en kamers, met ieder hun eigen uitstraling, waar u afgezonderd van onze andere gasten uw party kunt houden. Wilt u een party in uw eigen stijl? Ook dat kan, in een mum van tijd toveren we een ruimte om tot uw eigen intieme zaal of hippe partyroom.

Feest bij Dining5
Geniet samen met uw gasten van de perfecte sfeer, terwijl wij voor de heerlijkste culinaire verrassingen zorgen. Wilt u weten hoe wij uw party perfect kunnen aankleden? Kom dan even langs. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bespreken we graag de mogelijkheden met u! Klik hier om een vraag te stellen of om een reservering aan te vragen.

Vergaderen

Vergaderruimte in Arnhem aan de Rijnkade
In ons ruime pand aan de Rijnkade in Arnhem hebben we diverse mogelijkheden om bedrijven en organisaties te verwelkomen in onze vergaderruimtes. Ons restaurant is er volledig op ingesteld om u samen met uw collega’s of relaties te ontvangen voor een sfeervolle en onvergetelijke lunchbespreking, middaginvulling, diner of avondprogramma. Dining56 is de ideale vergaderruimte in Arnhem door de vele mogelijkheden die wij bieden.

Vergaderen in stijl
Uw meeting kan in de privacy van één van onze vergaderzalen of sfeervol ingerichte kamers met haardvuur plaatsvinden. De vergaderzalen hebben allemaal hun eigen uitstraling en bieden ruimte aan maximaal twintig personen in een carré-opstelling of dertig personen in een theateropstelling. Na het vergaderen kunt u in ons restaurant heerlijk samen na borrelen, dineren of koken.

Meer informatie over onze vergaderruimte in Arnhem.

Inrichting_PinkGrey-Dining56
Dining56 - Kookstudio

Kookworkshops

Wilt u met uw collega’s iets actiefs doen onder het genot van een hapje of een drankje? Wat is er dan leuker dan samen te koken!? Onze kookworkshops, waaraan u samen met uw relaties aan kunt deelnemen zijn hiervoor perfect.

Netwerken, vergaderen, ‘teambuilden’, bedrijfsborrels en –feestjes in Arnhem; het kan allemaal! Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

PDF: Bekijkt u hier de details en invulling van de bovengenoemde vergaderarrangementen. Indien u met acht tot twaalf gasten aansluitend dineert, krijgt u een reductie van 50% op de zaalhuur. Vanaf twaalf gasten vervalt de gehele zaalhuur.

Effectief vergaderen in Arnhem doet u in de prettige sfeer van Dining56!