Koken voor Clini Clowns - Dining56

Dining56

Wie Rijnkade Arnhem zegt, zegt terrasjes en restaurants. Dining56 bevindt zich te midden van al deze gezelligheid, waar het hele jaar rond leven in de brouwerij is.

Ons prachtige herenhuis ligt op nr. 56 en bestaat uit ons restaurant, meerdere dinerkamers, een groot zonneterras en kookstudio’s. Heeft u zich eenmaal genesteld in een loungestoel, een zitje aan de waterkant of aan een dinertafel, dan zult u ervaren wat wij in gedachten hadden toen wij begin 2011 dit restaurant overnamen. Eigentijds, trendy, klassiek en verfrissend. Deze ingrediënten voegden wij samen, roerden goed en lieten ze daarna lekker sudderen. Wij voegden nog wat kleur, smaak en rust toe… Et voilà, Dining56!

Privé dineren bij Dining56
Borrelt of dineert u liever in besloten kring? Ook daar is aan gedacht. Onze private dining rooms zijn sfeervol en modern ingericht met glas in lood en een haardvuur. Ook is het mogelijk om in een intieme sfeer feesten en partijen bij ons te vieren. En mocht u de rust en privacy voor een zakelijke meeting zoeken, dan bent u daarvoor bij ons ook zeker aan het juiste adres.

Günter Paffendorf

“Ik ben wel een soort autist als het om opmaak gaat moet ik zeggen. Voor mij is het bord het papier en mijn handen zijn de pen, zo zie ik het. Elk bord is anders, ik doe het uit mijn hoofd. Freestyle. Tegelijkertijd zijn smaak en structuur ontzettend belangrijk, dat moet sowieso goed zitten. Wat dat betreft houd ik ook nooit op met uitproberen.”

Lees het complete interview hieronder!