Details food
Kaviaar

Creatief met verschillende keukens

Onze menukaart is gebaseerd op de Franse keuken en Italiaanse keuken, maar de koks gaan ook graag creatief om met verrassende combinaties uit de Aziatische en andere internationale keukens, dit alles in een modern jasje.

De menukaart wisselt elke drie maanden.

Voorgerechten

Voorgerechten

Gerookte zalm
€11
komkommer gazpacho - 12 jaar oude balsamico - crouton van knoflook
Makreel Pulled
€11
mango- jus van mango - kletskop van sesam en inktvisinkt - rode biet
Veluwse Gans
€12,50
cranberrymayonaise - yoghurt/granaatappel pannacotta - spitskool
Carpaccio
€12
Parmigianno - pijnboompitten – basilicummayonaise - kropsla
Ravioli van basilicum
€10,-
mozzarella – tomatensalsa – tomaten hangop - gepofte quinoa
kaviaar baerri vintage
€37,50
15 gram (6 maanden rijping)
kaviaar oscietra (goudbuik)
€47,50
15 gram (8 maanden rijping) Sturia is het vlaggenschip merk van de producent Sturgeon. Vandaag beheert Sturgeon haar productie door middel van uitgebreide kweektechnieken in natuurlijke vijvers in haar eigen boerderijen gelegen in het Zuid-Westen van Frankrijk. Alle processen zijn gebaseerd op een specifieke zorg van het ecologische evenwicht van de natuurlijke omgeving en een streng respect voor de hoogste normen van kwaliteit.

Wilt u de kaart nog even goed bekijken of misschien de wijnkaart als PDF?
Dan kunt u deze hieronder downloaden.